တက္ကသိုလ် နွေဦးဖလား (University Spring Cup)

🏆 တက္ကသိုလ် နွေဦးဖလားပြိုင်ပွဲတစ်ခုဖြစ်တဲ့ ဘောလုံးပြိုင်ပွဲကို နက်ဖြန် ၁၁.၂.၂၀၁၉ ညနေ ၄း၀၀နာရီမှာ တက္ကသိုလ် ဘောလုံးကွင်းမှာ စတင်ယှဉ်ပြိုင်ကျင်းပသွားမှာ ဖြစ်ပါတယ်. . .

🏆 အဖွင့်ပွဲစဉ်အဖြစ် ဆရာများ၊ တက္ကသိုလ်လက်ရွေးစင် ကျောင်းသားဟောင်းများနှင့် တက်ရောက်ဆဲ ကျောင်းသားများမှ ချစ်ကြည်ရေးပွဲစဉ် ကစားသွားမှာဖြစ်ပါတယ်. . . ပြိုင်ပွဲ အုပ်စုပွဲစဉ်များကို ၁၂.၂.၂၀၁၉ရက်နေ့ မနက်ပိုင်းက စပြီး အမျိုးသား၊ အမျိုးသမီးပွဲအလိုက် ကျင်းပသွားမှာဖြစ်ပါတယ်. . . 🏃‍♂️🏃‍♀️

🏆 အားကစားဖွင့်ပွဲမှာ အားကစားသမားများကို အားတက်စေမယ့် Cheerleaders လေးများကလည်း ပါဝင် အားဖြည့်ပေးသွားမှာဖြစ်ပါတယ်. . . 💃💃

🏆 ဖွင့်ပွဲအခမ်းအနားသို့ ပါဝင်ယှဉ်ပြိုင်မည့် အမျိုးသား/ အမျိုးသမီးအသင်းများ အားလုံးတက်ရောက်ပေးပါရန် ဖိတ်ကြားအပ်ပါတယ်. . .

Logo designed by Myint Mo Htut

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

University 🏅 "Spring Cup" 🏅
⚽️University Spring Cup ⚽️
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

🏆A University Spring Cup Football starts Tomorrow-4:00pm (11.2.2019) and competition will be held in university football field . . .

🏆The opening match as well as teachers, hand-picked alumni students and still attending students will play friendly matches. . . The event of group competitions will begin on 12.2.2019 morning and since then boy matches and girl matches held serially . . . 🏃♂️🏃♀️

🏆 In the opening ceremony , Cheerleaders also will include and cheer to improve strength of athletes . . . 💃💃

🏆 So, We are invited to attend all male / female teams which will be competing in the opening ceremony . . .