𝕌𝕋-𝕐ℂℂ ℕ𝕠𝕤𝕥𝕒𝕝𝕘𝕚𝕒

( ၁၀ )နှစ်ပြည့် အထိမ်းအမှတ် အဖြစ်ကျင်းပမည့် Online Event၏ အမှတ်တရ စကားဝိုင်းကို​တော့ ​နေ့လည် ၁း၀၀နာရီမှာ Page က​နေ Live လွင့်သွားမှာ ဖြစ်ပါတယ်ဗျ. . .
ကြည့်ရှု့အား​ပေးကြမည့်သူများမှလည်း Live ကြည့်ရှု​နေရင်း ဆရာ/ဆရာမများ၊ စီနီယာများကို ​မေးခွန်းများ​မေးလိုပါက Commentများတွင် ​မေးမြန်းနိုင်ပြီး အချိန်​ပေါ်မူတည်၍ ​ဖြေကြားနိုင်ရန် စီစဥ်သွားမှာ ဖြစ်ပါတယ်. . . လုပ်ငန်းခွင်အ​တွေ့အကြုံများ အခွင့်အလမ်းများကို ပိုမို​မျှ​ဝေလိုကြောင်း ပါဝင်​ဆွေး​နွေးမည့် ​ကျောင်းသား/သူ​ဟောင်းများမှ ​ပြောကြားထားပါတယ်ဗျ. . .
တက္ကသိုလ် ပါ​မောက္ခချုပ်၊ ဒုပါ​မောက္ခချုပ်နှင့် ဌာနမှူးများတို့နှင့်အတူ စကားဝိုင်းဖွဲ့ ​သွားမည့် ​ကျောင်းသား/သူ​ဟောင်းများက​တော့. . .
Name - Hsuthiri Soe
Major - IST(Information Science and Technology )
Batch - 1st Batch
Job - Student (Waseda University)
Location- Japan
Position- 1st year Ph.D
Name - Aye Chan Aung
Major - Computer Engineering
Batch - 1st Batch
Company - Apple Inc.
Location- Singapore
Position- Network Engineer
Name - Han Sitt Aung
Major - EcE (Electronic Engineering)
Batch - 1st Batch
Company - Myanma Posts & Telecomunications (MPT)
Location - Myamar
Positioin - Senior Supervisor
Name - Khaing Zar Thwe
Major - PrE ( Mechanical Precision and Automation )
Batch - 1st Batch
Job - NISSAN AUTOMOTIVE TECHNOLOGY
Location- Japan
Job Position- Door Design Engineer
Name - Wanna Htoo
Major - Materials & Metallurgy
Batch - 1st Batch
Company - NSL OilChem Waste Management Pte Ltd.
Location- Singapore
Position- Process Control Technician တို့ဖြစ်ပါတယ်. . .
ဒီစကားဝိုင်း​လေးကို Moderator အဖြစ်နဲ့ ​ဆောင်ရွက်​ပေးသွားမည့်သူက​တော့ Final Year ​ကျောင်းသူ မ​ဟေမန်နှင်းခိုင်ပဲ ဖြစ်ပါတယ် ခင်ဗျ. . .
အားလုံးပဲ နက်ဖြန် ​နေ့လည် ( ၁ )နာရီမှာ ​စောင့်​မျှော်ကြည့်ရှုကြဖို့ ဖိတ်​ခေါ်လိုက်ပါတယ်ဗျ. . .

Latest News

UTYCC မှ မောင်ရွှေပြည်စိုး၊ မောင်ပြည့်စုံသွင်၊ မောင်ရဲလင်းထက်တို့ မြန်မာနိုင်ငံရဲ့ ပထမဆုံး အွန်လိုင်း ဒီဂျစ်တယ် ဒီဇိုင်းပြိုင်ပွဲ APPathon ရဲ့ပထမဆုဆွတ်ခူးရရှိခြင်း
Ben-Gurion University of the Negev from Israel (BGU), UTYCC and UCSY Universities meeting
နည်းပညာတက္ကသိုလ် (ရတနာပုံဆိုင်ဘာစီးတီး)နောက်ဆုံးနှစ်ကျောင်းသား ကျောင်းသူများ KBZ မှ internshipခေါ် ယူခြင်း
နည်းပညာတက္ကသိုလ်(ရတနာပုံဆိုင်ဘာစီးတီး) တွင် တည်ထားကိုးကွယ်မည့် ဘုရားဉာဏ်တော်အမြင့် ၁၈ ပေစေတီတော်မြေနေရာသတ်မှတ်ခြင်း