တီထွင်မှုနှင့် အလုပ်အကိုင် အခွင့်အလမ်းပြပွဲ
ကိုယ်စားလှယ်လောင်း အမည်စာရင်းတင်သွင်းနိုင်သည့်ရက် တိုးမြှင့်ကြောင်း ကြေညာခြင်း
2019 GKS for ASEAN countries' Science and Engineering Students Program
(၉၉)နှစ်မြောက် အမျိုးသား အောင်ပွဲနေ့အထိမ်းအမှတ် စာစီစာကုံးနှင့် ကဗျာပြိုင်ပွဲ
ရေဘေးသင့်ပြည်သူများအား ကူညီရန်နှင့် ပြန်လည်ထူထောင်ရေးလုပ်ငန်းများ လုပ်ဆောင်ရာတွင် အားဖြည့်ပေးနိုင်ရန်အတွက် စီစဉ်ဆောင်ရွက်
ရေဘေးသင့် ပြည်သူများအား ထောက်ပံ့နိုင်ရေး
ဆေးလိပ်မီးခိုးငွေ့ ကင်းစင်သော ပတ်ဝန်းကျင်ဖြစ်စေရေး အရှိန်အဟုန်မြင့်အခမ်းအနား
ဆေးလိပ်မီးခိုးငွေ့ ကင်းစင်သော တက္ကသိုလ်အဖြစ် ဆောင်ရွက်မည်
LMI Alumni Award ဆုအား ပါမောက္ခချုပ်မှရရှိ၊ Mekong Skills to Workတွင် ပါဝင်ဆောင်ရွက်ကြသည့် ဆရာ/ဆရာမများနှင့် ကျောင်းသား/သူများအား ကျေးဇူးတင်စကားဆို