၂၀၁၉-၂၀၂၀ သင်ကြား‌‌‌ရေးပြက္ခဒိန် (Academic Calendar)
၀င်ခွင့်ရ စာရင်း ထုတ်ပြန်ကြေငြာခြင်း
ကမ္ဘာ့ဆရာများနေ့တွင် ဒေါက်တာအောင်ဝင်း (ပါမောက္ခချုပ်- ရတနာပုံဆိုင်ဘာစီးတီး ) ဂုဏ်ပြုခံရ
ASEAN DATA SCIENCE EXPLORERS 2019 တွင် 1st Runner up ရရှိ
Myanmar National Cloud & AI Contest 2019 တွင် ဒုတိယဆုရရှိ
တီထွင်မှုနှင့် အလုပ်အကိုင် အခွင့်အလမ်းပြပွဲ
ကိုယ်စားလှယ်လောင်း အမည်စာရင်းတင်သွင်းနိုင်သည့်ရက် တိုးမြှင့်ကြောင်း ကြေညာခြင်း
2019 GKS for ASEAN countries' Science and Engineering Students Program
ရေဘေးသင့်ပြည်သူများအား ကူညီရန်နှင့် ပြန်လည်ထူထောင်ရေးလုပ်ငန်းများ လုပ်ဆောင်ရာတွင် အားဖြည့်ပေးနိုင်ရန်အတွက် စီစဉ်ဆောင်ရွက်