နည်းပညာတက္ကသိုလ် ရတနာပုံဆိုက်ဘာစီးတီး မိုးရာသီမေဂျာပေါင်းစုံဘောလုံးပြိုင်ပွဲ ကျင်းပခြင်း နှင့် ဆုချီးမြင့်ခြင်း
People Choice Award in Student Show 2018
တက္ကသိုလ်ကြက်ခြေနီတပ်ခွဲမှဦးစီး၍ ၈/၂၀၁၈ အခြေခံရှေးဦးပြုစုခြင်း သင်တန်းကို အောင်မြင်စွာဖွင့်လှစ်ပြီးစီး
Certificate in Foundation of Leadership & Capacity Development From Taxila Institute
STARTUP ISRAEL 2018 Competition သို့ ဝင်ရောက်ယှဥ်ပြိုင်ရန် ဖိတ်ခေါ်ခြင်း
စွန့်ဦးတီထွင်မှုဆိုင်ရာစီးပွားရေးအစီအစဉ်ပြိုင်ပွဲ "ESC-2018 States & Regions" တွင် ဝင်ရောက်ယှဥ်ပြိုင်နိုင်ရန် ESC Myanmar မှ ဖိတ်ခေါ်
Mandalay Regional Debate Tournament (Myanmar Track) တွင် ပါဝင်ယှဥ်ပြိုင်နိုင်ရန် အနာဂတ်လူငယ်များ အဖွဲ့အစည်း ( Future Youth Association) မှ ဖိတ်ခေါ်
၂၀၁၈ ခုနှစ် (၄၅)ကြိမ်မြောက် အရှေ့တောင်အာရှနှင့်ဂျပန်လူငယ်များသင်္ဘောခရီးစဥ်တွင် အဖွဲ့ဝင်(Participating Youth) အဖြစ်လိုက်ပါရန် စာရင်းပေးနိုင်
UTYCC ICPC 2018 Programming Contest